Till startidan
Logga in
Översätt
Stäng

Ledig tjänst - Uthyrare

pexels-rodnae-productions-10375945.jpg

Spännande tjänst med många kontaktytor. Är du en kund- och lösningsinriktad person som brinner för administration och har ett serviceinriktat förhållningssätt? Då tycker vi att du skall ta chansen att söka tjänsten som Uthyrare till Hedemorabostäder.

Sista ansökningsdag: 2022-05-15

OM TJÄNSTEN
Alla våra medarbetare gör varje dag ett fantastiskt jobb. För att vi ska kunna fortsätta att växa, utvecklas och göra våra kunder lika nöjda behöver vi nu förstärka vår organisation med en Uthyrare. En variationsrik- och rolig tjänst där du får energi och erfarenhet av att göra olika slags arbetsuppgifter. Helt enkelt en spännande kombination av administration, service och problemlösning.

I tjänsten kommer du att arbeta med att upprätta och administrera hyreskontrakt, köhantering och hyresdebitering för såväl interna som externa hyresgäster. Du är kontaktperson för våra hyresgäster kring frågor om uppsägningar och hyresförändringar och du kommer även att deltaga vid lägenhetsvisningar i samband med inflyttning. I rollen ligger också ett systemansvar för vårt hyressystem som innebär att upprätthålla register och uppgifter av vikt för hyresadministrationen. Ibland ordnas områdesträffar där du är en del i planeringen och är med ut i våra områden tillsammans med fastighetschef, VD och områdesansvarig.

Det är en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete vilket innebär att du kommer vara ansvarig och involverad inom flera olika arbetsområden. Här är några exempel på områden: 
 • Upprätta hyreskontrakt
 • Hantera hyreskö, intresseanmälningar, visningar, tilldelning av lägenhet, kontraktskrivning, nyckelhantering, uppsägningar, störningsärenden
 • Aktiviteter för hyresgästerna bla tillsammans med hyresgästföreningen
 • Bosociala frågor tillsammans med omsorgsförvaltningen inom kommunen
 • Kundkontakt via telefon, mail och besök

 • Vi ser ljust på framtiden med många spännande och roliga utmaningar för ett ännu modernare och mer hållbart samhälle. Vi vårdar vårt varumärke och bidrar till Hedemora som en attraktiv kommun att verka och bo i. Viktigt att tillvarata och vidareutveckla de starka värden som Hedemorabostäder representerar.  

  DIN PROFIL
  Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Är du en service- och lösningsinriktad person som älskar att kommunicera med kunder och vill kombinera det med varierande administrativa arbetsuppgifter, då kommer du att trivas perfekt. För att lyckas i rollen vill vi att du har en god vana av att strukturera, planera och driva ditt ansvarsområde. 
  Vi tror att du har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller har annan likvärdig utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likärdig. Du har erfarenhet av att jobba med service i liknande roller där kunden och lösningen står i fokus. Kunskaper av hyresadministration är meriterande men inget krav. Extra meriterande är kunskaper inom hyresjuridik och av systemansvar. 

  VI ERBJUDER DIG
  En spännande tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

  Varmt välkommen med din ansökan!
    
  Länk till ansökan och mer info.